Wat gaan we doen?


Eén worden met je gedachten is een traject van 6 weken waarbij we dieper inzoomen op jouw gedachten en de impact van deze gedachten op jouw leven.
In een omgeving en een maatschappij die steeds meer verwacht en verlangst van een simpel mens als jij en ik, nemen onze gedachten het soms van ons over. Ze spelen een spelletje met ons gedrag en onze emoties. Ze laten je dingen doen die misschien niet helemaal naar je zin zijn, waarom? Omdat dit verlangd wordt en onze gedachten versterken datgene wat ons dan soms ook zo slecht laat voelen. Neem bijvoorbeeld de gedachte dat iemand je niet meer leuk zou vinden omdat je een keertje nee zegt op een activiteit of taak, omdat dit echt niet in jouw eigen schema past, of een job-switch niet maken omdat je gedachten de woorden van anderen in jouw hoofd herhalen en zeggen wat een groot risico dit wel niet is op je toekomst, of last but not least, dat je steeds opnieuw neutraal moet zijn, want wie ben jij nu om een mening te hebben.
Sommige situaties nemen onze gedachten over, en dan is het heel erg belangrijk om jezelf hiervan bewust te zijn. Dat is waar wij naartoe gaan werken.
We bekijk daarom ook de manier waarop jij naar bepaalde situaties kijkt en welke impact deze hebben op jou gedachten, waarbij jouw gedachten je gedrag weer verder stuurt naar een attitude die misschien niet echt volledig de jouwe is.

Ben jij klaar voor een volgende journey te nemen in de richting van een leven waarin jij het voor het zeggen hebt?
Dan is dit de ideale stap voor jou.

Schrijf je nu in en kies zelf wanneer jij start!%d bloggers liken dit: