Voor professionals

Wat kan ik voor jou betekenen?

Binnen mijn hulpverlening ga ik opzoek naar antwoorden op vragen zoals “waar ligt nu net mijn verantwoordelijkheid binnen de zorg voor jongeren in de bijzondere jeugdzorg binnen het onderwijs?” of “Help, ik heb advies nodig rond de begeleiding van een gezin”. Maar ook vragen vanuit de jongeren en kinderen zelf is waar ik naar opzoek ga.

Ik doe onderzoek naar de gedeelde verantwoordelijkheid binnen de jeugdzorg en het onderwijs, ik onderzoek hoe jongeren binnen bijzondere jeugdzorg deze hulpverlening/verantwoordelijkheid zien en onderzoek hoe ik scholen kan ondersteunen met hun hulpvragen.  

Of je nu leerkracht, vrijwilliger of werkende bent binnen de domeinen onderwijs, bijzondere jeugdzorg of de zorgsector in het algemeen, soms is het niet makkelijk om je handelen af te stemmen op de effectieve hulpvragen en -noden. Dan is een geprek met een externe een handige tool die je kan inschakelen. Iemand aanstellen om vanuit een helikopterview het hulpaanbod en de hulpvraag te bekijken kan nieuwe inzichten bieden in jouw plan van aanpak.

Het welzijn van jongeren en kinderen versterken vanuit deze domeinen is noodzakelijk en graag bied ik mezelf dan ook aan om hieraan deel te nemen!