Voor professionals

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als hulpverlener binnen de jeugdzorg en zorg voor volwassenen met autisme en bijkomende mentale en fysieke beperkingen ben ik op vragen gebotst. Door deze vragen toen te bespreken met andere professionals die elders gevestigd waren kreeg ik ingevingen die anders waren dan die van collega’s.

Daarom vind ik het erg belangrijk om mijn expertise aan te bieden aan professionals in de zorgsector alsook scholen die een hulpvraag hebben.

Of je nu werkzaam bent binnen het onderwijs, bijzondere jeugdzorg of de zorgsector, het is niet makkelijk om er altijd weer te staan, met nieuwe moed en nieuwe krachten. Soms is het ook niet makkelijk om je handelen af te stemmen op de daadwerkelijke hulpvragen en -noden, dan is een gesprek met een externe een handige tool die je kan inschakelen. Iemand aanstellen om vanuit een helikopterview het hulpaanbod en de hulpvraag te bekijken kan nieuwe inzichten bieden in jouw plan van aanpak.

Het welzijn van jongeren en kinderen versterken vanuit deze domeinen is noodzakelijk en graag bied ik mezelf dan ook aan om hieraan deel te nemen!

Zelf ben ik een onderzoek gestart om een antwoord te vinden op de vraag: wie welke verantwoordelijkheid opneemt binnen de zorg voor jongeren in de bijzondere jeugdzorg. Het gaat om de gedeelde verantwoordelijkheid binnen de jeugdzorg en het onderwijs.

Advertenties