Ben je een moeder in wording of net bevallen en zit je met een hele boel vragen en gedachten?

Heb je als ouder wel eens het gevoel dat er een kloof ontstaat tussen jou en je kind of partner? En heb je het idee dat je hen soms niet meer begrijpt?

Voelt het alsof je geen grip meer hebt op de dingen die rondom je gebeuren? Ken jij je eigen (werk)grenzen niet of kan je deze maar moeilijk bewaken? Heb je het moeilijk bij het maken van bepaalde (levens)keuzes?

Voel je jezelf minderwaardig of heb je het gevoel dat je leven van tussen je vingers glipt? Overvallen gevoelens van angst of ongemak je soms tijdens contacten met anderen of binnen bepaalde situaties?

Wil je hier graag eens over praten? Dan ben ik er voor jou.

Vanuit het idee dat iedereen de kracht kan bekomen om te groeien als persoon, bekijk ik elke situatie vanuit verschillende dimensies en streef ik naar een hulpaanbod op vraag van mijn cliënten. Ik werk niet met pasklare weekbijeenkomsten of vaste trajecten omdat ik er sterk in geloof dat elke hulpvraag een individuele aanpak nodig heeft.

Bij mij kan je terecht met al je levensvragen en moeilijke keuzes waar je voor staat. Samen bekijken we je prioriteiten en wat het voor jouw betekend om ouder en/of partner te zijn.  Ook met vragen rond relationele problemen, echtscheiding, jij als alleenstaande ouder, maar ook rond zelfzorg, zelfvertrouwen en zelfontplooiing kan je bij mij terecht.

Maak hier je afspraak of neem een kijkje op de website.

Tot snel,

Lenny

www.cesar-info.be

%d bloggers liken dit: