Advertenties

Koffieklatch: maak van jezelf je prioriteit!

Zelfzorg en zorgen voor jezelf, een term die de laatste jaren erg in de maatschappij is opgekomen. Stel jezelf eens de vraag of jij goed voor jezelf zorgt, en dan heb ik het niet over eens naar de kapper gaan, jezelf eens verwennen met een nieuwe out-fit of dergelijke, dan heb ik het over grenzen stellen, nee durven zeggen, jezelf bewust zijn van de zorg die je draagt voor anderen, enzoverder.

Door een volle agenda, een drukke job en een goed gevuld sociaal leven bestaat de kans dat we niet zo stil staan bij onze zelfzorg. Het is ook voor iedereen anders, maar hoe dan ook komt het erop neer om goed voor jezelf te zorgen zodat je jezelf zowel fysiek als mentaal goed voelt.

Om burn-out tegen te gaan is zelfzorg nodig! Zelfzorg is het vermogen om zorgzaam om te gaan met jezelf, om je bewust te zijn van je eigen noden en behoeften door er aandacht aan te geven. Zelfzorg is de juiste vragen stellen: Wat heb ik nodig om mijn hulpverleners-motor draaiende te houden? Wat voedt mij? Waar heb ik impact op? En van daaruit actie ondernemen.

Interessen in dit interessant onderwerp, tips and tricks en/of wil je je verhaal eens delen?

Schrijf je dan nu in!

 

 

Advertenties
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jan 06 2020

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Kosten

15 Euro

Locatie

Novonov
Antwerpsesteenweg 61