Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandel tot je bodem (zelfzorg)

juni 28 @ 10:00 am 12:00 pm

Wandel tot je bodem is een zorgwandeling georganiseerd om tot jezelf te komen, een inkijk te creëen in jezelf en wie je bent.

Tijdens deze wandeling gaan we stilstaan bij enkele moeilijke momenten in het leven die je mee trekken in een neerwaartse spiraal, staan we stil bij momenten waarop je eigen nee willen zeggen maar dit toch niet doen. We gaan op zoek naar onze grenzen en bekijken hoe we deze op een positieve manier kunnen aangeven.

Ook bekijken we even onze weekschema’s, hoe zijn deze gevuld of net niet gevuld? Waar ondervind je stressmomenten en wat brengt je tot rust? We maken een oefening om ons hoofd te bieden aan de zaken die we niet kunnen controleren, waar we geen inspraak op hebben en bekijken wat maakt dat we dit niet kunnen loslaten, heb jij effectief zeggingsschap over het leven van een ander bijvoorbeeld, of is dit iets wat we kunnen loslaten?

Prijs en informatie:

Van 10uur tot 12u wandelen we door de Hobokense polder waar we beginnen met een momentje om kort kennis te maken tijdens een tasje thee of koffie. Doorgaans maken we ook enkele tussenstopjes om enkele oefeningen te maken en nog een drankje en snackje te nuttigen (die worden voorzien).

Deze sessie bedraagt 20 euro met koffie/thee/water en wat lekkernijen inbegrepen.

Allround gezinsondersteuner en Coach Lenny Backeljauw

0493837861

https://allroundgezinsondersteuner.com/

Polder

Scheldelei (Parking Hobokense Polder)
Hoboken, 2660
+ Google Maps

De plaatsen zijn beperkt en inschrijven is verplicht!