AL snel wisten we van elkaar dat onze kinderwens erg groot was. We hadden elkaar dan ook al op een bepaalde leeftijd leren kennen. Ik was net 25 geworden en wist al op jongere leeftijd dat ik een grote kinderwens had maar ik wist ook dat dit met de juiste moest zijn, en daar stond hij dan… Jaren gingen voorbij en onze kinderwens groeide. Twee jaar en half geleden hebben we dan ook de stap gezet om deze kinderwens in vervulling te brengen. Omdat het maar niet lukte hebben we ons laten testen, met hem alles in orde, met mij echter niet zozeer. Vorige week dinsdag, 10 september 2019, evolueerde mijn kijkoperatie in een effectieve operatie waarbij ze mijn eileiders volledig hebben moeten verwijderen omdat ze onherstelbaar waren… Je houd jezelf groot, je houd jezelf sterk, wetende dat er nog andere opties zijn… Maar dan komt de slag van de hamer en voel je de impakt van je ingreep….

This is me, this is my story and I’m here to share.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: